Dit jaar zult u Vonkel missen op de Kunstrai die deze week in Amsterdam van start gaat. Om u toch in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de selectie nieuwe werken van onze kunstenaars hebben we een digitale catalogus samengesteld die we u hierbij graag aanbieden.

Download digitale catalogus

Anders dan op een beurs waar de beperkte standruimte ons altijd tot zeer strikte keuzes dwingt, hebben we in de catalogus werk van al onze vaste kunstenaars kunnen opnemen, wat een verrassend overzichtsbeeld oplevert.

Vermeldenswaard zijn onder andere nieuw werken op papier van Arike Gill en Joyce ter Weele, een nieuw schilderij van Lisette Schumacher die genomineerd is voor de Buning Brongersprijs 2016, de geëngageerde doeken van Karin Hoogesteger en Tamme de Boer en de onderscheidende objecten van Ron van de Ven en Daniëlle Frenken.

Inge Aanstoot, die onlangs een muurschildering van 25 meter lengte realiseerde in de Rotterdamse Kunsthal (te zien tot eind september), heeft nog geen nieuwe doeken beschikbaar, maar toont in de catalogus het werk ‘The young artist’. Dit doek is nog slechts weinig geëxposeerd en werd getoond tijdens de uitreiking van de Sacha Tanjapenning die zij in 2015 won.

Heeft u interesse in werk uit de catalogus? Neem dan graag contact met ons op om een bezichtigingsafspraak te maken via 070-4278084 of info@vonkel.nl. Wij zorgen er dan voor dat het werk op het moment van uw keuze beschikbaar is in onze galerie.