Van 5 t/m 9 oktober vindt Art The Hague 2016 plaats. Voor deze eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst hebben we een spannende selectie van nieuwe kunstwerken gemaakt van gevestigde kunstenaars en jonge talenten. Graag laten we u hiermee kennismaken in onze stand (19) en in de tentoonstelling ‘ATH Special Editions’.

Gratis entreebewijs

Als onze gast kunt u via deze link een gratis entreebewijs downloaden dat recht geeft op toegang voor 2 personen: http://artthehague.nl/ticket-form/?ac=vonkel

Onze stand (19)

In onze stand ligt het zwaartepunt op eigentijdse schilderkunst. De kern van onze selectie wordt gevormd door nieuw werk van Inge Aanstoot, Jim Impelmans en Maarten van Soest. Zij representeren elk uiteenlopende stromingen en schilderstijlen in de Nederlandse hedendaagse kunst. Deze variëteit wordt in onze stand nog verder benadrukt door de nieuwe doeken die Myra de Vries, Karin Hoogesteger en Rineke Engwerda exposeren.

Zoals gebruikelijk bieden we ook ruimte aan kunstenaars die recentelijk afstudeerden. Debbie Young, die dit jaar de KABK in Den Haag afrondde en genomineerd is voor de Piketprijs 2016, toont twee van haar schilderwerken en Joyce ter Weele exposeert haar tekeningen. Zij studeerde vorig jaar af aan Academie Minerva en won het Coba de Groot Stipendium waaraan een solo-expositie in Museum Martena verbonden is die aanstaande zaterdag start.

ATH Special Editions

In de verkoopexpositie ‘ATH Special Editions’ die kunst in oplage als thema heeft, stellen we fotografie en objecten centraal. We tonen bijzonder ‘mixed media’-werk van het nieuwe kunstenaarsduo Marie Pop (Inge Aanstoot & Anique Weve), de ‘opgezette’ kunst van Daniëlle Frenken, nieuwe objecten van gevierd kunstenaar Ron van de Ven en werken van fotograaf Peter de Krom, winnaar van de Zilveren Camera 2015.

Art The Hague 2016 kent naast een sterke galerieselectie een uitdagend randprogramma (www.artthehague.nl/bezoekers/).